2011

Met vele jaren ervaring in de decoratie- en verpakkingsbranche, besluit Stanley Dekker in 2011 een eigen bedrijf op te richten. In eerste instantie wordt alleen verpakkingsmateriaal verkocht onder de naam DBL Trading. Later worden ook decoratieartikelen toegevoegd aan het assortiment.

2013

Al snel blijkt dat onze passie echt ligt bij decoratie en daarom wordt besloten te stoppen met het verkopen van verpakkingsmateriaal. We gaan door onder een nieuwe naam; Dekker Decoration.

2014

In plaats van enkel met Europese bedrijven zaken te doen, gaan we zelf naar China om productiepartners te zoeken. Daar vinden we een betrouwbare fabriek, en importeren we onze allereerste zeecontainer met decoratie-artikelen.

2015

We starten met het ontwikkelen van unieke collecties. Ons eerste product is een full color bedrukte zinkpot in moderne prints, die we laten produceren bij een fabriek van frisdrankblikjes.

2016

Al snel worden we te groot voor ons magazijn in Nieuw-Vennep en we verhuizen naar een groter pand in Lisse.

2017

We ontdekken steeds meer onze eigen stijl en bedienen ondertussen niet alleen bloemisterijen, tuincentra en groothandels, maar leveren ook steeds vaker volle zeecontainers aan opplanters en kwekers.

2019

We worden (alweer) te groot voor ons magazijn en verhuizen naar ons huidige pand in Noordwijkerhout. We blijven wel in de Bollenstreek en nog steeds op loopafstand van de Keukenhof.

2020

Een schip blokkeert het Suezkanaal, fabrieken gaan in lockdown en de zeevrachttarieven vertienvoudigen. Een enorm uitdagende en spannende tijd, maar door goed te blijven luisteren naar onze klanten en tegelijkertijd creatieve oplossingen te bedenken, hebben we de vertragingen kunnen minimaliseren.

2022

In oktober 2022 lanceren we een nieuwe huisstijl met bijpassend logo, wat meer bij ons jonge en innovatieve imago thuishoort.

2023

Vanaf 2023 bedienen we onze klanten ook via de webshop. Kernwoorden bij de ontwikkeling zijn makkelijk, overzichtelijk en compleet. Het resultaat is een zeer toegankelijke webshop.

OVER
ONS

Afgelopen decennia is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een waardevolle partner in de markt van decoratie artikelen.
Waar het begon bij het importeren van basic artikelen, zijn we uitgegroeid tot een jonge en ambitieuze organisatie die zich bezighoudt met het ontwikkelen van nieuwe collecties, elk seizoen weer.
Al deze artikelen staan met zorg en aandacht gepresenteerd in onze showroom in Noordwijkerhout.

Onze artikelen komen bij onze vaste leveranciers in Azië vandaan en deze exporteren wij naar delen van Europa en Noord-Amerika.
Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit keramiek, aardewerk, vlechtwerk, metaalwerk en houtwerk.

MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE?

Lees meer

ONZE
MISSIE

Flexibel en creatief zowel in uitvoering als product, dat is onze missie.
Dit doen we door het maximale uit ons, onze klanten en onze leveranciers te halen om altijd vernieuwend te zijn in de decoratieve artikelen van morgen.

We houden trends en ontwikkelingen in de gaten en proberen deze voor te zijn. Hoe de mode elk seizoen een andere collectie heeft, is dit in onze branche niet anders. Naast de basis collectie creëren wij elk seizoen meer dan 1000 nieuwe artikelen.

Met ons breed assortiment, flexibiliteit in de uitvoering en het persoonlijke contact tussen de klant en ons, hopen we een relatie te creëren, waarbij iedere speler tevreden is.

ONZE
VISIE

Wij jagen de ambitie na om een toonaangevende importeur in decoratie te zijn,
waardoor we een warm welkom creëren bij de consument thuis!


NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Maak een account aan of neem contact met ons op voor een kijkje in onze showroom!


Lees meer